Έξι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Βραβεία - 50 Χρόνια Αριστείας

Νοιώθουμε μεγάλη περηφάνια που είμαστε το πιο πετυχημένο ινστιτούτο λογιστικής στην Κύπρο. Το Ινστιτούτο που απόφοιτοί του έχουν βραβευτεί με 6 Παγκόσμια Βραβεία στις εξετάσεις απόκτησης των πιστοποιήσεων λογιστικής του LCCI (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λονδίνου).

2η Θέση στο Higher Παγκύπρια για το 2018

2η Θέση στο Higher Παγκύπρια για το 2018 Θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε η μαθήτρια του Ινστιτούτου μας Ξένια Κ Ρούσου, πετυχαίνοντας την 2η θέση Παγκύπρια στις διεθνείς εξετάσεις λογιστικής Higher LCCI για το 2018.

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - LCCI Level 3

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - LCCI Level 3 Μαθήτρια του Ινστιτούτου Λογιστικής Κολαρίδη, πετυχαίνει τη δεύτερη Παγκόσμια Διάκριση στην ιστορία μας, έχοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην εξέταση LCCI Level 3: Certificate in Accounting.

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - LCCI Level 2

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - LCCI Level 2 Μαθήτρια του Ινστιτούτου Λογιστικής Κολαρίδη, πετυχαίνει την πρώτη Παγκόσμια Διάκριση στην ιστορία μας, έχοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην εξέταση LCCI Level 2: Certificate in Bookkeeping and Accounts.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ - LCCI Level 2

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ - LCCI Level 2 Άννα Γρηγορίου   2010   Εξαιρετική τιμή για την μικρή μας Κύπρο αποτελεί η μεγαλειώδης και εντυπωσιακή επιτυχίατης Άννας Γρηγορίου που πέτυχε Πρώτη Θέση Παγκόσμια στις διεθνείς εξετάσεις Λογιστικής LCCI ...

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - LCCI Level 2

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - LCCI Level 2 Μαθητής του Ινστιτούτου Λογιστικής Κολαρίδη, πετυχαίνει την τρίτη Παγκόσμια Διάκριση στην ιστορία μας, έχοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην εξέταση LCCI Level 2: Certificate in Bookkeeping and Accounts.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - LCCI Level 3

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - LCCI Level 3 Μαθητής του Ινστιτούτου Λογιστικής Κολαρίδη, πετυχαίνει την τέταρτη Παγκόσμια Διάκριση στην ιστορία μας, έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην εξέταση LCCI Level 3: Accounting.

ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - LCCI Level 3

ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - LCCI Level 3 Μαθητής του Ινστιτούτου Λογιστικής Κολαρίδη, πετυχαίνει την πέμπτη Παγκόσμια Διάκριση στην ιστορία μας, ώντας ο νεαρότερος υποψήφιος στον κόσμο που πετυχαίνει στην εξέταση LCCI Level 3: Accounting.

ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ LCCI

ΜΑΘΗΤΡΙΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ LCCI Ντόρια Καυκαλία, 12 ½ χρόνων, Πέρασε και τα τρία επίπεδα λογιστικής LCCI σε 16 μήνες μόνο, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Αντώνης Λογίδης "'Η φοίτηση μου στο KOLARIDES INSTITUTE και η επιτυχία μου στο LCCI Higher στην Γ' Γυμνασίου καθόρισε τη μετέπειτα εκπαιδευτική και επαγγελματική μου πορεία."

Αντώνης Λογίδης (ACA, FCA),
Συνέταιρος
Grant Thornton (Cyprus) Ltd
Ζήνωνας Κληρίδης "Συγχαρητήρια για το έργο και επιτυχία του KOLARIDES INSTITUTE το οποίο έχει καθιερωθεί, και σήμερα είναι ένα από τα πλέον γνωστά brand names της Κύπρου. Σας εύχομαι από καρδίας με την νέα τεχνολογία να το κάνετε, γιατί όχι, παγκόσμιο."

Ζήνωνας Κληρίδης,
Λειτουργός ...
Μαρίτσα Πολυκάρπου-Ιωάννου "Αν και διαμένω μόνιμα στη Λάρνακα επέλεξα το KOLARIDES INSTITUTE για σίγουρη επιτυχία και διαπίστωσα πως έχει από τους πιο έμπειρους καθηγητές στο είδος τους."

Μαρίτσα Πολυκάρπου-Ιωάννου,
Πλήρωμα Αεροσκάφους
Κυπριακές Αερογραμμές
Demetris Rotis "Είμαι έκπληκτος από τις επιτυχίες των φοιτητών σας. Μπράβο!"

Δημήτρης Ροτής,
Δικηγόρος
Andreas Neokleous & Co LLC
Αντώνης Γεωργιάδης "Το KOLARIDES INSTITUTE είναι πολύ βοηθητικό για όσους νέους θέλουν να εργαστούν στον χώρο της λογιστικής."

Αντώνης Γεωργιάδης,
Συνταξιούχος
Κυπριακές Αερογραμμές
Δήμητρα Ελευθερίου "Πολύ καλή και ευκολόχρηστη ιστοσελίδα."

Δήμητρα Ελευθερίου,
Marketing Executive
Fileminders Ltd
Νάκης Τρύφωνος "Πολύ καλή και επαγγελματική ιστοσελίδα."

Νάκης Τρύφωνος,
Head - Physical Security Department
Marfin Laiki Bank
Γεωργία Χειμωνίδου "Η συνεργασία με το KOLARIDES INSTITUTE σε θέματα αναβάθμισης της εταιρικής του ταυτότητας, αποδείχτηκε οφέλιμη και για τα δύο μέρη. Μαζί, καταφέραμε να δώσουμε μια φρέσκια προσέγγιση, του είδη αναγνωρισμένου εταιρικού του ονόματος και προφίλ, χωρίς να αλλοιωθεί η εικόν ...
Ibaa Meibar "Εργαζόμενη στο KOLARIDES INSTITUTE βρήκα ένα κράμα επαγγελματισμού και φιλικότητας. Θαυμάζω τον τρόπο που οι Καθηγητές φέρονται στους φοιτητές με σεβασμό και αγάπη και η Διοίκηση πάντα στοχεύει να ικανοποιεί τις ανάγκες όλων."

Ibaaa Ghafari Meibar
Administration & ...
Simon Aynedjian "Εξαιρετικής ποιότητας newsletters. Συγχαρητήρια."

Simon Aynehian,
Γενικός Διευθυντής
Emedia Λτδ (μέλος GAP Vasilopoulos Group)
Ευγενία Ηροδότου Αλεξάνδρου "Τα newsletters σας είναι υψηλής ποιότητας. Πολύ ενδιαφέροντα άρθρα και εξαιρετικές συστάσεις βιβλίων. Καλή συνέχεια!"

Ευγενία Ηροδότου Αλεξάνδρου,
Sales & Marketing Manager,
Energy Intel Services Ltd
"Πάρα πολύ καλό newsletter! Εκπροσωπεί άψογα την ολιστική προσέγγιση της γνώσης μεσα απο την αγάπη για τα μαθηματικά με το βλέμμα πάντα στραμμένο στον πολιτισμό και στην εξέλιξη του πνεύματος."

Ελευθερία Ηρακλέους
"Πολύ καλή η ποιότητα της ιστοσελίδας και του newsletter σας!"

Eleonora Krapchetova,

Pennville Holdings Ltd
"Το newsletter του KOLARIDES INSTITUTE έχει πολύ καλά άρθρα."

Στέλιος Στυλιανού

Ισχυ από: EasyConsole | Δημιούργημα της: Dynamic Works